Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

de elena1988 in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 7119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • un pic de cimbru
  • 1 ceapa uscata
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 4 catei de usturoi uscat, 1 mana de marar si un pic de patrunjel proaspat
  • sare si delikat
  • ulei
  • malai, apa si sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu mamaliguta:

Curatam ciupercile si le taiem cum vrem

intr-o oala punem ulei si calim ceapa uscata

dupa ce s-a calit punem un pahar de apa si apoi ciupercile

mai lasam 10 minute si punem condimentele, rosiile taiate cubulete, ceapa verde, usturoiul verde

la sfarsit punem usturoiul uscat, mararul si patrunjelul

daca are prea multa zeama mai lasam sa scada

se serveste cu mamaliguta si usturoi in ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez brun cu legume si ciuperci